Antistres program

NO STRES ON CRES
turistički je slogan već dugi niz godina ove turističke regije.

Izvrsna infrastruktura koja omogućava dovoljno životnog prostora čak i u ljetnim mjesecima, pruža sve što je potrebno kako bi se čovjek opustio i odmorio od svakodnevice i izazovnog ritma obaveza i okolnosti. Ali to je samo prvi korak u stvaranju fizičkog okruženja u kojem stres i njegove posljedice neće imati toliki utjecaj. Moderan i užurban način života te zahtjevi koji se postavljaju pred čovjeka nisu u skladu s njegovom genetikom koja je u periodu od stotina tisuća godina stvorila od njega najuspješnije i najfleksibilnije živo biće. Većina stresa je posljedica tog nesklada i neravnoteže, a sklad i balans može biti jedino i isljučivo u vama. Sklad je ono što vi osjećate, on nije univerzalan i globalan, on je nasuprot tome subjektivan, individualan i vezan za podneblje i kulturu odrastanja, odgoja, edukacije i obrazovanja. Mi vam možemo pomoći u potrazi za vašim balansom, nećemo se nametati skrivajući se iza znanosti, religije ili alternativnih new age sustava. Držimo se klasičnog, povijesno najdokazanijeg sustava koji je stvorio neke od najvećih umova koji su i danas temelj civilizacije u kojoj živimo; Aristotel, Platon, Sokrat itd.

Naučit ćemo vas kako komunicirati sami sa sobom.

Dva dana veslanja, nordijskog hodanja, druženja i razgovora uz apsolutnu diskreciju i anonimnost.

Kada hodate svaki dan, radite to instiktivno. Potrebno je aktivirati i druge sustave u tijelu, počnite koristiti ruke i izađite iz svoje komforne zone!

Veslanje i nordijsko hodanje vam to omogućuje!

Shema našeg sustava kreće od nogu preko ruku do mozga (Da Vincijev savršen čovjek).

Minimum trajanja antistres programa/kure je 2 (dva) dana.

Broj polaznika je ograničen na 1 (jednu) osobu – individualni pristup.

Lokacija: Cres.

Smještaj po izboru i dogovoru.

Antistres program je namijenjen svima onima kojima život stavlja prevelike zahtjeve i izazove, osobama koje žele povratiti balans i kontrolu u svoj život, nadograditi ga, ispuniti pozitivnom energijom, živjeti život punim plućima te svaki dan biti bolja verzija sebe!

Nudimo ono što je pomoglo nama, uz jasno i često spominjanje činjenice – alat imate, na vama je kako i koliko!

Cijena na upit
Kontaktirajte nas


    KONTAKT